Hjelp jeg har blitt singel! Hvor finner jeg date?

Foros Eróticos Sexo Citas y experiencias personales

Empty Avatar
domingo 6 diciembre 2020
Hjelp jeg har blitt singel! Hvor finner jeg date?

Nei. Alt bra hos Hr og Fru Lagertha (som tross alt er nygifte, men trenger jo litt click.bait...) Men spørsmålet er et spørsmål som kommer opp fra tid til annen i miljøet. Man har vært en stund i miljøet og har blitt, eller er, singel, og man er der i livet at man vil finne en ny fast partner. Hvor skal man starte å lete etter en partner når man selv har vært en del av et alternativt miljø slik som swingersmiljøet, BDSM miljø eller i en polyrelasjon?

Etter å ha vært i miljøet en stund så har man blitt vant å omgås mennesker som er seksuelt frigjorte og man har kanskje venner som er i miljøet. Men så er man singel. En status som ofte gjør at man får en annen posisjon i miljøet der det er mange single (hvis man er mann) eller der det er veldig ettertraktet med single (hvis man er singel kvinne). Problemstillingen kjenner vi selv kanskje best fra å ha snakket med en del single menn i miljøet, så hvis det er noen single kvinner der ute som har erfaringer med å skulle finne seg en fast partner i/utenfor miljøet, så kom gjenre med dere erfaringer. :) Vår erfaring er mest med single menn som har vært i swingersforhold og blitt single, eller single menn som har vært i miljøet for å leke og kose seg, men som har kommet dit at de ser etter mer etablerte forhold.

I miljøet så har vi som par erfart at det kan være viktig å ha et avklart forhold til de single mennene vi møter om hva man er ute etter. Vi har vel et par ganger opplevd at single menn har blitt såpass fasinert av Fru Lagertha, at det grenser over til forelskelse, og de er det får vår del langt utenfor spillereglene. Men som en singel mann sa til oss etter vi hadde lekt en kveld: "Ahh.. Kan jeg ikke bare få ligge her å kose litt? Kjenner at jeg har savnet den etter-sex-kosen i livet mitt. En nærhet som er noe mer enn bare det seksuelle". Vedkommende har vi jo et veldig godt avklart forhold til, så det var bare hyggelig å kunne dekke det behovet også.

Men tilbake til problemstillingen: Hva skal man ta utgangspunkt i når man da skal finne seg ny kjæreste? Utenfor miljøet kan det hende at man finner noen man matcher med fysisk og som man har det veldig hyggelig med, men hva med det seksuelle som inkludere flere? Hva hvis man treffer "Mr. Right" men han er ikke interessert i å dele deg med noen andre? Hvis man finner en dame man forelsker seg i, men hun blir skremt vekk når du forteller at du er/har vært en del av et swingersmiljø og deltatt på fester?

Hvis man holder seg innenfor miljøet så er vi jo rimelig åpne på hva vi ser etter når det kommer til det seksuelle. Det står gjenre på profilene våre. Så det å matche på det seksuelle kan jo være lettere innen miljøet. Men på den andre siden så er jo ikke "utvalget" like stort. Det avhenger jo selvfølgelig på hvilket kjønn du er som singel. Single kvinner har jo et rimelig stort utvalg. Men selv om utvalget er stort, så kan det jo tenke seg at det kan være vanskelig å finne en fremtidig kjæreste likevel? Man matcher kanskje på det seksuelle, men hva med alt det andre i livet? Bilde som skal vise frem penisstørrelse florerer det jo av, men få bilder som sier noe om man er kjærestemateriale eller ikke. Det er jo noe som de færreste skriver om her inne. "Søker fremtidig mann som liker å være med barna på fotballtrening, kunne tenke seg å være trener og som ikke er redd for å ta i et tak i heimen" er en profiltekst som man nok ikke ser her inne...

Single menn som søker fast forhold er på den andre siden i den stillingen at det er ikke flust med single damer heller sett opp mot antallet single menn. Da må man skille seg ut fra mengden, samtidig som man gir et hint om at "jeg er ikke som alle de andre her, kun ute etter et ligg, selv om det er det samme som de fleste andre også gir uttrykk for her inne".... Vel.... Btw... Peacocking er et morsomt fenomen. Google it! :D

SpicyMatch er en plattform for swingere, både par og single, som vil være en del av et livsstilssamfunn. Et samfunn og miljø som er lukket for omverdenen, men som er inkluderende og åpent for de som er ønsker å utforske denne livsstilen. Men har vi plass til de som er ute etter faste forhold? Og hvis det er plass til disse, er dette en hensiktsmessig plass å møte din fremtidige mann eller kone?

Her inne er det sikkert flere som kan kjenne seg igjen, og ha erfaringer med dating som kan bli noe mer enn bare det seksuelle, eller at man har funnet noen utenfor miljøet som man har trukket med seg inn. Hva er deres erfaringer? Del gjerne, for det er mange som etterspør tips om dette!

Klem fra Hr og Fru Lagertha!

Empty Avatar

Det hadde vært kjekt med en gruppe med bare single i spicymatch og.

Empty Avatar

Hei!

Empty Avatar

(var for snar å trykke enter 😅)Dette var et interessant innspill. Min erfaring er at mange par dannes gjennom å ha møttes i ett eller annet "åpent miljø". Jeg har det meste av min erfaring gjennom Club4, der både par, brylluper og barn har blitt resultatet etter noe som startet som uforpliktende treff. Og det er jo svært hyggelig. Inntrykket er at de fleste (både menn og kvinner) som har blitt single etter å ha vært tilknyttet et swingers-/åpent forhold m.m. gjerne søker en ny partner med samme åpenhet. Da tenker jeg at swingersmiljøer og lignende kan være en fin arena for å treffe likesinnede. På den andre siden kan det se ut som at mange som startet som single i miljøet, og som treffer en partner f.eks gjennom Club4, plutselig trekker seg ut og blir monogame (i alle fall for en periode). Vært spennende å høre noen meninger fra de som har opplevd det ene eller det andre...

Empty Avatar

Litt gammel tråd, men såpass få svar at jeg velger å svare likevel. Jeg tror mye handler om åpenhet og hvordan du snakker om det med folk. Hvis du forteller det som den naturligste ting i verden vil det bli mindre kleint enn hvis du er nervøs, virker skamfull osv og folk som er interessert i det samme som deg vil trekkes mot deg. Samtidig tror jeg det å oppsøke miljøer som er mer åpne kan være en fordel. Kjenner ikke noe særlig til swingersmiljøet, er veldig fersk, men som singel heterofil kvinne anser jeg det som vanskelig å finne en romantisk partner et sted hvor alle kun er ute etter sex. Jeg kjenner bedre til BDSM-miljøet, der er det lett å bli kjent med nye folk og jeg tror det å aktivt søke å bli kjent med folk og ta det derfra er en bedre løsning enn å aktivt søke en partner(men ser at det kanskje ikke funker like bra i et miljø hvor det er veldig stort fokus på par). Treff med PolyNorge er en fin mulighet til å bli kjent med andre som er poly (dvs samtykkende ikke-monogame/ENM). Å være normbryter på flere områder gjør det kanskje ekstra vanskelig å finne noen, men jeg håper ikke det. Så kort oppsummert, vær åpen og sett deg i situasjoner hvor du blir kjent med nye mennesker.

Empty Avatar

Som vanlig godt innlegg fra Mr & Mrs Lagertha 🙂
Som singel og kanskje ikke med den helt sedvanlige singel manns lyster her inne, tror jeg nok ikke dette foraet er det enkleste, ei heller det mest tilrettelagte for å finne noen ny livsledsager/kjæreste. Foraet ER for swingers, og swingers er vel i utgangspunktet for par, og ikke for single 🙂
Det er svært liten andel single her på sidene, naturlig nok. Og de som er single er vel mer å regne som krydder for de par som måtte ha den type lyster, og nettopp ha med seg en extra av det ene eller det andre kjønn i leken.
Som singel mann må jeg nok også si jeg ser innlegg fra arten "singel mann" med pute foran øyne, og oppgitthet dessverre.. Og jeg kan bare se for meg hva slags meldinger par og single jenter mottar med litt gru.. Og med såpass stor vekt på denne type hodeløse innlegg blir man jo raskt lagt til i samme "box" så fort man er oppført som singel mann.

De aller fleste vil jo også naturlig nok forholde seg noe, eller mest mulig anonymiserte, og det å se seg om etter kjæreste på sider som dette, er det nok ikke så lett da man ønsker og se det man trenger for å bygge relasjoner, utover spesifikt det sexuelle. Og som forfatter sier, det er jo en ganske lang rekke med andre kvaliteter man vil vite om, se, og lære seg og kjenne foruten nudes og sexuelle lyster, om man skal finne seg ny kjæreste.

Når det er sagt ligger det absolutt en tanke i bakhodet at det KAN skje her som andre steder, og sjekkemarkedet anno 2022 er vel 90% digitalt uansett, selv om det nok er andre typer nettsammfunn som er bedre egnet.

Så får man vel heller håpe at man er heldig og finner/treffer ei som kan like denne type livs/forholdsstil likevel 😉

Happy 2022
J