Hvordan møte noen?

Foros Eróticos Lifestyle Swinging

Empty Avatar
domingo 9 enero 2022
Hvordan møte noen?

Det er ofte noen spørsmål om det å treffe andre par eller single for første gang og hvordan man kommer inn i miljøet. Miljøet i Norge er relativt stort, og det er organisert rundt nettsider og klubber som dere nok har blitt kjent med eller kommer til å bli kjent med. Dere er jo her inne på Spicy, så da er dere i hvert fall på riktig plass virtuelt! :D

Angående treff, så er det lett å dele dette opp i to kategorier. Den ene er formelle treff og eventer som er organisert av private eller av mer formelle organisatorer, slik som SpicyMatch. Den andre typer er de helt private treffene der man møter noen andre for å leke.

De mer formelle treffene og eventene blir annonsert inne på nettsidene her. Disse er er det gode retningslinjer for som blir beskrevet i hvert event og det er representanter for eventet som man kan stille spørsmål til og få hjelp og veiledning av. Men, det er ikke alltid det passer med datoer der de større eventene er, eller man har lyst til å treffe noen i en mer privat setting, og da er det jo dette med å finne noen som man vil invitere med til privat lek og moro:

Private treff: Man har truffet noen på nettet som man har lyst til å treffe fysisk, men hvordan gå frem? Her er noen tips og triks basert på vår erfaring: Ofte bruker man å kanskje først ha en kjemitreff der man ser om det er en match, og det kan være over en kopp kaffe ute på en cafe, en tur i parken, eller hjemme hos et av parene hvis man føler seg komfortabel med det. For vår del så pleier vi å ta det over en kaffe på en kafe, eller over en middag ute på en restaurant. Det er en setting der vi kan snakke sammen over litt tid, og det er lettere å skulle kunne trekke seg hvis man merker at det ikke er en match enn hvis man er hjemme hos noen (vår erfaring). Er det en match, så kan det hende at vi har huset ledig hjemme, og vi spør om å dra dit, eller vi avtaler å møtes senere for å leke sammen.

Noen tips fra vår erfaring:

Filtrer godt før dere møter noen. Det er alltid kjedelig å ha avtaler med mennesker som ikke dukker opp, eller som er vesentlig annerledes enn det inntrykket man hadde fått over nett. (Kjapt tips: Hver dere selv på nettet også! Det er ikke noe poeng å utgi seg for å være vesentlig annerledes enn det dere er i virkeligheten, for formålet med å "vise seg frem" på nette ter jo at man vil møte noen, og hvis det er en stor forskjell mellom den virituelle fremtoningen og den reelle, så vil det som regel være negatvt når man møter noen fysisk for første gang). Når dere tar kontakt med noen på nett, se ann om profilene virker seriøse. Her på Spicy har vi en streng rutine for verifisering av profiler der man kan være sikker på at det er ekte profiler. Det er en stor fordel. Se også på om profilen er ofte aktiv, om vedkommende følger opp samtaler, har bilder ute som virker ekte osv.

Når vi snakker med par, så er det viktig for vår del at det virker som at paret begge er med på kommunikasjonen og at begge har lyst til å utforske miljøet. Utsagn som: "Jeg har lyst til å overraske henne med at vi skal spise middag med noen swingere" eller "Hun har egentlig veldig lyst til dette, men jeg tror hun bare trenger å drikke litt først" er store røde lys for oss. Når det kommer til å treffe single, så skal det mye til for at vi avtaler treff med noen som ikke har referanser fra andre par vi kjenner fra før av. Det er dessverre altfor mange single (som regel menn) som sitter å fantaserer og taster, men som ikke har konkrete planer om å møtes, eller som ikke møter opp på grunn av nervøsitet.

Et annet tips kan være å tenke over om man møter noen som er erfarne eller ikke. Vår erfaring er at når vi var nye, så møtte vi litt for mange som også var nye. Det gjorde at det var mye nervøsitet, usikkerhet rundt hvordan prate om grenser, lyster etc. Men når vi møtte et par som hadde vært i miljøet i lengre tid, så ble kjemien helt annerledes når de kunne "lede oss inn i leken". Så vårt tips er at hvis man er ny, se om man finner noen som er litt erfarne.

Så det var noen av våre tanker og erfaringer. Bruk gjerne kommentarfeltet for å komme med andre tanker, spørsmål etc, så svarer vi så godt vi kan! :)

Klem fra oss!

Empty Avatar

Tusen takk for teksten. Vi er 100% enig. 😘

Empty Avatar

Flott dokke kjem med gode råd og egne erfaringer♥️👍

Empty Avatar

Takker for en flott tilbakemelding. 🙂

Empty Avatar

Veldig bra skrevet…. 👍🍍

Empty Avatar

Vellllldig veldig godt skrevet dere!!!! Vi bruker mye av det samme rettningslinjer og det er trygt og godt.

Empty Avatar

Veldig bra skrevet Lagertha175 , Vi er takknemlige for at det finnes så mange flotte medlemmer som ytrer seg til fordel for et samlet miljø. Det å møte noen første gangen kan både være skummelt og utfordrende. Ofte kan det som erfaren swinger være vanskelig å sette seg inn i situasjonen som en selv var i for flere år siden. Nye medlemmer har både rasjonelle og irrasjonelle tanker rundt det å være i en helt ny situasjon. Vi som nettsted har et ansvar for å prøve å gjøre utgangspunktet så bra som mulig før slike private treff og vi håper vårt valideringsystem nettopp kan være til hjelp i slike situsjoner der det hersker tvil om en er ekte eller ikke.

Empty Avatar

Bra skrevet og fin informasjon.

Empty Avatar

Takk for deling😘

Empty Avatar

Takk, godt skrevet 😘

Empty Avatar

100% flott innlegg ❤