Empty Avatar
jueves 2 diciembre 2021

Zdravo, mi reče in že mi pomaha. No pa smo tu, saj ni bilo težko. Malo slaboten občutek takoj mine in zgine, ko jo pazim v trenirki vso nasmejano. Očitno me je že težko pričakovala.

Se malo namuzne in že se poljubiva. Roke v trenutku pod majico že mi vleče obleko s sebe. Tako skoraj mal divje odvrževa vse cunje s sebe in se že mečkava v bazenu. Sedaj se obrne in takrat jo primem za boke in res prav počasi grem vanjo. Sprva mal tesen skoraj boleč občutek se spremeni v nežno valovanje po stegnih pa naju obliva voda. Skoraj mi pride ko se iztakne se obrne in ga vzame v usta, očitno se še spomni kaj me obnori. Ne traja prav dolgo in že brizgam ji v usta. Vsa zadovoljna se nasmeji. Pridi, sem žejna da malo popijeva in tako se napotiva, do manjšega prostora kot nekakšen bar. Kaj bom me vpraša in jaz odvrnem da kot ponavadi. Nato nama natoči martini. Srkava počasi in nato reče, savna se je že ogrela pridi. Vstopiva v notranjost in se kar takoj napotiva noter. Usedeva se čisto zraven drug drugega. Nežni dotiki in par prvih kapljic znojenja prekrije telo. Sedaj se poljubiva in kar naenkrat začneva mečkat. Boža ga, drka in spet postane mi čisto trd. Sedaj vstane se obrne tako, da mi kaže hrbet in se nasadi. Nato pa začne se premikat in vzdihovat, še za joške me primi odvrne, tega sem zelo potrebna. Tako se nekaj časa nabija nakar sledi silovita exsplozija. Njeni krči mi dobesedno stisnejo penis vendar mi ne pride. Božansko je to zavzdihne in se usede na klop.

Ne pridem prav k sebi ko reče dovolj je jaz grem ven vstane in odpre vrata od savne kot v transu ji sledim ven in uleževa se vsak v svoj ležalnik. Tega sem pa res bila potrebna še enkrat odvrne. Nato naročiva dostavo morske hrane in si pripraviva film. Hrana hitro dospe, v plastičnimi pladnji tako obsediva v fotelju ter si ogledava film. Pozno je že, ko se ta še ne konča, vendar tako skupaj pokrita z tanko odejo zaspiva,,,SE NADALJUJE