Empty Avatar
lunes 29 noviembre 2021

koncava. Si v redu fant, resen odločen z cilji ne spadaš v moj stil življenja. Nimam besed, bom pa odkrit ji odvrnem in začnem. Veš res sem iskal nekaj takega kot si ti, da se izživim, da odkrijem vse kar še nisem, pa vendar sem hitro spoznal, da to ni zame, da me vse to nekako izprazni. S težavo pa vendar pripomnim, da bi rad še kdaj se dobil z njo in kaj izživel. in tako mi na koncu potrdi, da je tud njej lepo in da je za, da se še kdaj vidiva in uživava v njeni luksuzni vili.

Vržem se v delo, ne kako pozabim na njo študiram in končno diplomiram.

Okoliščine nanesejo, da se zaposlim v podjetju, z gradbenimi zadevami. Tam spoznam lepo dekle in postaneva par. Leta minevajo in Lisa je dokončno pozabljena. Nato pa se nekega dopoldneva nariše na vratih s problemom pri gradnji oziroma prodaji dela soseske za firmo v kateri je sama zaposlena. Pristopim in kot vsaki stranki tudi njej ponudim pomoč. Oba uradna, urejava papirje in se dogovoriva, da se ob petih popoldne vendarle v miru dobiva na kavi v baru čez cesto.

Ko vstopim sedi za okroglo mizo v kotu tako v polmraku s prekrižanimi nogami in meša svoj čaj.

Par vljudnostnih besed in nato kmalu preide na temo njenega življenja. Zaupa mi, da je ostala sam, da staršev ni več in da pogreša nekoga ob sebi. Vem jaz sem to našel in tega ne dam, lahko sva kolega vendar mislim da je bolje da ne. Ona pa vztraja, da saj lahko ostanem z svojo le občasno bi rada, da se dobiva in malo sprostiva tako, kot v starih časih. Se umikam in branim pa ni popustljiva in nekako medtem mi pove, da je družbenica v firmi ki gradi to sosesko in da njena beseda ima kar veliko težo. Takoj to razumem kot pritisk in res takoj zaznam nevarnost na obzorju, dabi mi lahko škodovala v službi zato pristanem, le na en res zgolj na en podvig in druženje v njeni vili.

Tako doma z zaskrbljenostjo na povem, da ima čez vikend poslovno pot v tujino. V petek po službi tako oddrivm na letališče, ki je v bistvu njena vila na griču. Seveda je plan le uživanje v vili brez kakih izletov , saj sem v tujini ane. Garaža odprta me pričaka, tako da zapeljem svoj avto kar noter in vrata se zaprejo, vzamem kovček s stvarmi in grem na dvorišč, ki je zakrito v visokim zidom. SE NADALJUJE...