Empty Avatar
sábado 15 junio 2019

Bila je topla zimska sobota, ko sva se z Miho odpravila v majhen hotel, kjer sva bila dogovorjena z njo, lepo, visoko, vitko Valery. Vsakič, ko smo se dobili je imela drugačno barvo las, tokrat je bila rdečelasa, vesela in srečna, da smo se ponovno dobili. Čas z njo je prehitro mineval.

Čakala sem jo na hodniku hotela, ko sem jo končno zagledala v kratkem črnem plaščku, na njenih dolgih in vitkih nogah pa je imela obute sexy škornje z zelo visoko tanko peto. Njeni ognjeni lasje so plapolali, ko je stopala proti meni, njen čudovit nasmeh in modre oči, ko so se lesketale v soju luči. "Živjo Maja, pa si le prišla", mi je šepnila v uho, ko me je objela in poljubila na hodniku in dodala: "vesela sem, da sta si vzela čas."

Stopili sva v sobo, kjer naju je že čakal Miha s steklenico šampanjca in kozarci. Nazdravili smo ponovnem snidenju. V ozadju je bilo slišati glasbo. Pogledala sem Valery, v soju sveč, ki so gorele je bila še lepša, kot sicer.

Ponovno me je objela: "Pogrešala sem te" mi je rekla, ko si že začela odvezovati pas na plaščku, pod katerim je imela čudovito črno sexy perilo in črne samostoječe nogavice. Čutila sem vznemirjenje, željo po njej, ko mi je odpenjala zadrgo na obleki, ki je kar zdrsnila z mojega telesa. Prijela me okoli pasu in me močno potegnila k sebi, da sem čutila njene nabrekle bradavičke ob svojih. Začela me je poljubljati, slišala sem njeno globoko dihanje. Njene roke so drsele po mojem hrbtu, zgrabila me je za zadnjico in tlesknila po njej. "Danes si samo moja."

Odpela mi je nedrček in me že hitela lizati po bradavičkah, bila je zaljubljena v moje prsi, rada jih je imela po rokah, jih poljubljala in se z jezikom igrala z mojimi trdimi bradavičkami. Njena roka je zdrsnila v moje hlačke, kjer jo je pričakala že čisto mokra mucka. Podrsala me je po ščegetavčku in s prstom smuknila v notranjost. Začela sem globlje dihati, ona pa je nadaljevalas kroženjem prstov po moji mokri muci. Z jezikom me je polizala med prsmi in odšla z jezikom nižje proti popku in še nižje, vse do moje mokre muce. Slekla mi je hlačke, ki so bile že čisto mokre, mi razširila noge in se zakopala v mojo mokroto. Z njenim nagajivim jezičkom je obdelovala moj že čisto trd ščegetavček in notranjost moje mokre mucke. Vedno hitreje in močneje je zvijala svoj jezik, dokler nisem doživela orgazma.

Miha, ki naju je opazoval v akciji je imel že čisto trdega. Ko se je Valery umaknila je zaril svojega trdega korenjaka vame, da sem glasno vzdihnila. Ko je prodiral globoko vame sem čutila vso srečo tega sveta. Krožil je z boki in prodiral vse globlje in globlje, dokler nisem ponovno doživela vrhunca.

Ležali smo objeti na postelji. Na eni strani Miha in na drugi strani moja Valery.

Ko sem se naslednje jutro zbudila, prijetno utrujena in sem ob sebi zagledala Miho kako spokojno spi, nisem mogla biti srečnejša. Valery pa mi je pustila le papirnat prtiček z njenim poljubom. Vedela sem, da je morala oditi domov. Upala sem, da se bomo še kdaj dobili....

Tisti večer sem se noro zaljubila v njo, za njo pa ni ostalo drugih sledi, kot le čudovit spomin na vse preživete trenutke.

Guest